Sport

Ingrid Syrstad Engen møtte flere lokale supportere som hadde tatt turen til Flesland, hvor det ble det signert flere autografer.

Barcelona-stjernene har ankommet Bergen

Caroline Graham Hansen (29) og Ingrid Syrstad Engen (25) landet sammen med resten av det spanske storlaget på Flesland tirsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Kl. 21.00 i morgen kveld tar Brann Kvinner imot Barcelona i den første av to kamper i kvartfinalen i Champions League.

Tirsdag kveld landet Barcelona i Bergen. Her skal Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen, sammen med blant annet spanske verdensmestere og Ballon d'Or-vinnere, forsøke å ta første stikk i kvartfinalen før neste ukes returoppgjør på spanjolenes hjemmebane, Estadi Johan Cruyff.

Hansen ble geleidet ut i en bil som kjørte direkte til kveldens pressekonferanse i Åsane Arena.
To ganger Ballon d'Or-vinner Alexia Putellas tok seg tid til å signere flere Barcelona-drakter på vei ut av flyplasssen.

I forkant av morgensdagens kamp har laget fra den katalanske hovedstaden lagt bak seg en 7-0 seier mot UD Tenerife i den spanske serien. Laget har enda til gode å tape en kamp denne sesongen, og troner øverst i hjemlig liga med en ni poengs luke til Real Madrid på andreplass. 

Under helgens sesongstart i Toppserien fikk Brann Kvinner en grusom start etter å ha tapt 4-2 mot LSK Kvinner. Det var hovedtrener Martin Ho sitt fjerde tap siden briten tok over laget sommeren 2023. 

Det rumensk-eide charterflyet til Barcelona landet på Flesland like etter kl. 19:00 norsk tid. Spillerne ble transportert med buss fra en parkering ved enden av rullebanen og bort til terminalen.

Selv om Barcelona går inn i dobbeltoppgjøret som store favoritter, er forsvarsspiller Ingrid Stenevik offensiv i tankegangen. 

– Jeg synes det kler oss å være underdogs. Det er klart at Barcelona er favoritter, men da har jo de alt å tape, mens vi har alt å vinne, uttalte Stenevik til Bymag før helgens tap mot LSK Kvinner. 

Powered by Labrador CMS